Back to Top

Recensies

Recensies om trots op te zijn!

Dit zijn de verhalen van mensen die door mij behandeld zijn. Lees ze ook!
Zoveel positieve reacties, daar ben ik erg trots op! Overtuig uzelf en maak ook een afspraak.

Erg blij met de behandelingen

Ik ben door Aslin heel vriendelijk en vakkundig behandeld voor mijn lage rugklachten. Na een paar behandelingen waren de klachten verdwenen, helemaal goed. Als er nieuwe klachten komen kan je heel snel terecht voor een nieuwe afspraak.

Bedankt!

Henk

Na 1 behandeling klachtenvrij!

Ik was door mijn rug gegaan en alle spieren stonden strak. Aslin heeft mijn hele lichaam weer los gemaakt en na 2 dagen was mijn rugpijn verdwenen. De behandeling was stevig maar te doen en ik was vooral heel erg blij met het resultaat. Ik raad Aslin zeker aan als je pijnklachten hebt.

Aranka

Wat een verademing!

Ik had een vreselijke pijn in mijn bil. Vooral in de nacht kwamen de krampen opzetten. Slapeloze nachten, nachtelijke wandelingen en uren met pijn rond lopen. Na talloze behandelingen bij de fysio & osteopathie die niet werkte, kwam ik terecht bij Aslin. Na 2 behandelingen had ik al veel minder pijn. Geen slapeloze nachten meer. Wat een verademing. Nu ga ik om de 8 weken voor een APK. Lekker bij houden. Superrrrr

Gerry

Sneller dan verwacht

Ik kwam bij Aslin met meerdere klachten. Lichamelijke klachten waar ik al vele jaren mee rond liep. En hevige schouderklachten die een paar maanden geleden waren begonnen die mijn fysio niet kon oplossen. Ik kon mijn werk niet meer zonder pijn uitoefenen. Door de behandeling van Aslin was ik in 4 behandelingen van al mijn klachten af. Zeer tevreden! Aslin is een erg sympathieke professional.
Rahand Talabani Barbier

Terug in mijn lichamelijke kracht

Voordat ik in behandeling kwam bij Aslin, had ik elke dag hoofdpijn en veel moeite met zitten. 

Al na 3 behandelingen was de hoofdpijn verdwenen en werd het zitten steeds makkelijker. 

Samen met Aslin ben ik mijn spieren sterker gaan maken dmv krachttraining. Dit was voor mij een spannende uitdaging! Aslin voelt perfect aan welke oefeningen mijn lichaam en ik mentaal aankan.

Nu een half jaar verder sport ik 3 x  in de week, maak lange wandelingen, zitten gaat gemakkelijk en de hoofdpijn is verdwenen. Ook het vertrouwen in mijn lichaam is weer terug, waardoor ik me mentaal ook beter voel.

Liesbeth 

Helemaal top

Ik had behoorlijke last van mijn schouder. Vooral als ik aan het werk was.
Via een vriend kwam ik bij Aslin. Ik ben open minded voor 1 sessie heen gegaan. Met in mijn achterhoofd even mijn schouder te laten fixen.
Al snel merkte ik bij de eerste behandeling dat deze pijn veroorzaakt werd door meer vastzittende spieren dan ik van te voren had gedacht.  Na de eerste behandeling was mijn schouderpijn weg. Maar door het testen van de spieren wist ik dat er meer spieren niet deden wat ze horen te doen. Uiteindelijk heb ik mijn hele lichaam los laten maken met 2 extra behandelingen. Dit is mij erg goed bevallen. Met daarbij een super goede, vriendelijke en eerlijke service.

Bedankt!

Isaak

Stuk aangenamer leven

Een klein jaar geleden kwam ik bij Aslin terecht met al 22 jaar chronische pijnklachten door verzakte en vastgezette wervels, hernia’s,  artrose, slijtage en neuropatische oorzaken na enkele rug operaties. Kon niet lang zitten, lopen of staan en trainde in de sportschool met lichte  gewichten. Bij de uitgebreide intake stond het grootste deel van mijn spieren niet aan.  De behandelingen van Aslin (vergis je niet in de kracht en aanpak van dit lieve, kleine vrouwtje) waren/zijn pijnlijk, maar zeer effectief. Lopen red ik nu 1 tot 1,5 uur,  trainen doe ik 2 tot 3 keer zwaarder. Hierdoor zorg ik ervoor dat de spieren ‘aan’ blijven staan. Het herstel na inspanning verloopt veel sneller, voorheen dagenlang ‘out of order’ en nu na een dag weer in vorm. Pijnvrij zal ik door de complexe klachten nooit worden, maar met de behandelingen van Aslin en de maandelijkse ‘APK’ beurtjes, waar sommige spieren weer even een tikkie nodig hebben,  is mijn leven een stuk aangenamer geworden. Buiten dit alles is Aslin een zeer lief, betrokken, fijn persoon, waar je je zeer op je gemak voelt en we hebben ook nog een hoop lol samen…..

Petra

Bijzonder en effectief!

Nek en schouderklachten.
Al enkele jaren met regelmaat naar de osteopaat.
Maar nooit echt het gevoel er echt vanaf te komen.

Totdat ik in aanraking kwam met Aslin.
Ten eerste was het een ontspannen en gezellig consult.
Maar veel belangrijker, direct had ik het gevoel dat het echt hielp.
Al na twee consulten merkte ik een grote verbetering in mijn nek en schouders.
Aslin pakt door waardoor ik na drie consulten klaar was voor de volgende stap.
Binnen haar netwerk doorverwezen naar Erwin.

Door hun beiden ben ik in 5 behandelingen echt van mijn klachten af!
Had ik dat tien jaar geleden maar geweten.
Dan had dit mij een hoop pijn, tijd en geld kunnen besparen.

Marco

Minstens 10 jaar jonger!

Na een tip kwam ik bij Aslin terecht,  ik had wat klachten van een achillespees en stijve onderrug.

Denkend dat dit bij je leeftijd hoort en dat het niet anders meer word.

Ze zeggen wel eens ouderdom komt met gebreken.

Ik dacht dat ik vrij sterk was maar de testen die Aslin deed lieten een ander beeld zien.

Na behandeling was ik weer super sterk en beweeg weer vrij ik  voel me lenig en minstens 10 jaar jonger.

Fietsen op de mountainbike gaat weer helemaal top en schaatsen alsof ik weer helemaal in elkaar kan kruipen.

Net op tijd voor de periode natuurijs. Ben overigens super goed behandeld.

Heb nu verschillende vrienden en kennissen  aanbevolen ook met super resultaat, ze had het er maar druk mee.

John