Back to Top

Wie ben ik?

Mijn naam is Aslin Zeeman. Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam.
Dit is gekomen omdat ik 10 jaar terug een blessure opliep aan m’n rug. De blessure begon klein, maar werd langzaam erger. De pijn was dusdanig erg dat het mijn hele leven belemmerde. Ik had allerlei therapieën geprobeerd, maar zonder resultaat. De specialisten zeiden dat ik ‘er maar mee moest leren leven’.

Geef nooit op!

Ik ben blijven doorzoeken totdat ik bij een therapeut terecht kwam die Mylogenics beoefende. Na 2 behandelingen was ik pijnvrij. Ik kon het bijna niet geloven en daar ontstond de overtuiging: dit wil ik ook gaan bieden aan mensen.

Het resultaat

Ik wil mensen helpen die; pijn hebben in hun lichaam, hun sportprestaties willen verbeteren of mensen die tijdens bepaalde bewegingen belemmeringen voelen. Dat kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door krachtverlies of door het missen van de juiste aansturing. Na een geweldige studie heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse praktijken. Hier heb ik extra kennis vergaard en vaardigheden eigen gemaakt, met als resultaat een prachtige eigen praktijk. Hier maak ik dagelijks veel mensen blij met mijn behandelingen.

Pijn of last van uw lichaam?

Heeft u een pijnklacht of een chronische aandoening? Wilt u uw sportprestaties verbeteren? Misschien voelt u tijdens bepaalde bewegingen, belemmeringen in het lichaam? Heeft u al allerlei therapieën geprobeerd, zonder resultaat? Zeggen de specialisten dat u ‘er maar mee moet leren leven?’ Of zit u gewoon niet te wachten op een lange, pijnlijke, dure zoektocht met eindeloze behandelingen en oefeningen?

Ik help mensen snel richting een pijnvrij en gezond leven. Blijvend en tot wel 80% sneller dan de traditionele behandelmethoden. En dat is fijn als je een druk leven hebt en zonder zorgen wilt bewegen.